Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţul femeii ucise într-o locuinţă din Bistriţa, principal suspect, e internat sub pază, în spital, fiindcă a fost operat - El a fotografiat cadavrul

spitale

Bărbatul în vârstă de 34 de ani din Bistriţa suspectat că şi-a ucis soţia este internat în spital, el fiind supus unei intervenţii chirurgicale după ce, cel mai probabil, s-a rănit singur. Bărbatul a fotografiat cadavrul şi a postat imaginea la secţiunea „story”, pe Facebook, iar un vecin care a văzut fotografia a alertat autorităţile. În momentul în care femeia de 33 de ani a fost omorâtă, în locuinţă se aflau cei doi copii ai cuplului, cu vârste de 5 şi 8 ani, potrivit news.ro.

Principalul suspect în cazul  crimei care a avut loc sâmbătă, într-o locuinţă din municipiul Bistriţa, nu a putut fi audiat în dosar întrucât, rănit fiind, a fost dus la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.
Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit de către anchetatori cu leziuni în zona gâtului şi a abdomenului, fiind dus de urgenţă la spital, unde se află sub pază. Cel mai probabil el a încercat să se omoare, după ce şi-a ucis soţia. Bărbatul a fost găsit cu leziuni în zona gâtului şi a abdomenului. El va fi externat luni,
Reprezentanţi ai Parchetului pe de lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud au declarat, duminică, pentru News.ro, că bărbatul a fotografiat cadavrul şi a postat imaginea la secţiunea „story”, pe Facebook, iar un vecin care a văzut fotografia a alertat autorităţile. Când Poliţia a ajuns la locuinţa celor doi soţi, femeia era moartă.
Incidentele în urma cărora femeia de 33 de ani a fost ucisă au avut loc în timp ce în locuinţă se aflau cei doi copii ai cuplului, unul de cinci, celălalt de aproape opt ani.
În urma decesului tinerei, procurorii fac cercetări pentru infracţiunea de omor în forma violenţei în familie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.