Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking| Soțul lui Nancy Pelosi a fost condamnat la 5 zile de închisoare

timesofisrael.com
Nancy Pelosi

Soțul președintei Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a pledat marți vinovat la o acuzație de conducere sub influența alcoolului în nordul Californiei și a fost condamnat la cinci zile de închisoare, au anunțat autoritățile.

Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, a pledat vinovat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, provocând vătămări corporale, a precizat Parchetul districtual din comitatul Napa într-un comunicat.

El a fost condamnat la cinci zile de închisoare și la trei ani de eliberare condiționată în urma unui accident produs la 28 mai în comitatul Napa, la nord de San Francisco, informează nbcnews.com.

Infracțiunea de conducere sub influența băuturilor alcoolice nu necesita prezența inculpatului decât la ordinul judecătorului, iar Pelosi "nu a fost obligat de instanță să se prezinte personal", potrivit declarației procurorului.

O mostră de sânge prelevată după coliziune a arătat că Pelosi avea o alcoolemie de 0,082%, au declarat procurorii. Limita legală în California este de 0,08%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.