Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţul unei deputate PNL şi-a găsit serviciu: Revine în televiziune

Acasa TV
Dan Cruceru

O vedetă TV revine în televiziune după luni bune în care nu a avut job. Fostul prezentator al „PoveŞtirilor adevărate”, dat afară de la Acasa TV acum doi ani, revine pe sticlă cu o emisiune pentru tătici.

Dan Cruceru, soţul Cristinei Pocora, deputată PNL, păstrează secret numele postului până la semnarea contractului, dar spune că negocierile sunt avansate. În pauza de televiziune, Dan Cruceru a supravieţuit transformându-se în blogger la taticool.eu, însă îi lipseşte studioul. „Singura mea meserie e legată de asta. Sunt jurnalist cu studii în domeniu, doar la asta mă pricep cu adevărat. Dar, înainte de a mă mai gândi la televiziune, am decis să creez ceva doar al meu, o afacere de viitor, şi să nu mai fiu dependent de resursele financiare ale statutului de angajat”, a mărturisit prezentatorul pentru ring.

Citește și: Secretul neştiut al iPhone-ului: Asta nu s-a aflat până acum

Aflat la finalul negocierilor, revenirea lui Dan Cruceru în televiziune a intrat în linie dreaptă: „Cred că se va întâmpla asta destul de repede, chiar anul acesta. Au fost multiple discuţii pe tot felul de formate şi idei. Mai vedem. Aş vrea însă ca televiziunea să fie doar hobby, nu un job permanent care să-mi ocupe tot timpul. Mi-ar plăcea să prezint emisiunea numită «Tăticul». Am eu un format TV pe care mi-ar plăcea să-l produc cap-coadă. Ca să se lege toate lucrurile pe care le fac în ultima vreme”.

Vezi şi: O elevă din România uimeşte NASA: Reuşită uimitoare a tinerei / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.