Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soundrise Festival deschide online sezonul estival în Deltă

https://ziarulamprenta.ro/
Festival soundrise

Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării va deschide sâmbătă, la ora 19.00, sezonul turistic în rezervaţie, cu o primă sesiune live pe facebook a Soundrise Festival, eveniment anunţat iniţial pentru perioada 30 iulie-3 august, la Sulina, notează Agerpres.

La festival vor susţine concerte live Florin Chilian, Ada Milea, Fără Zahăr, Spam şi Folk Frate, iar evenimentul îşi doreşte să aducă un mesaj optimist atât celor care îşi doreau să viziteze anul acesta Delta Dunării, cât şi operatorilor turistici.

"Ne dorim să transmitem o rază de speranţă şi faptul că Delta Dunării este pregătită să primească turişti în siguranţă. Adaptându-ne vremurilor, am creionat un festival de muzică cu multiple valenţe, cu scopul de a menţine vie în atenţie Delta Dunării şi judeţul Tulcea, ca o destinaţie emblematică a României", a declarat preşedintele AMDTDD, Cătălin Ţibuleac.

De altfel, operatorii turistici din judeţul Tulcea care şi-au trimis personalul în şomaj tehnic în această perioadă încearcă să-şi păstreze optimismul, iar printre ei se numără şi managerul unui hotel din municipiu, Argentina Stamm.

"Nu ştiu dacă statul ar fi putut face altceva decât a făcut deja. Îmi doresc să ne reluăm activitatea cât mai repede, dar contează foarte mult dacă vom deschide restaurantul, terasele sau zona de servire, pentru că turiştii nu vor să mănânce în cameră. Nici în Deltă nu cred că poţi să mergi într-o excursie, pentru că ar însemna să plăteşti mai mult. E cunoscut că într-o barcă mergeau 10 sau 20 de persoane, iar cu cât numărul lor scade, cu atât preţul este mai mare şi nu ştiu câtă lume ar mai dori excursii în Deltă", a precizat, pentru AGERPRES, Argentina Stamm.

Potrivit AMDTDD, toţi operatorii turistici din Deltă sunt afectaţi de pandemia de coronavirus şi vor avea probleme în deschiderea unităţilor de cazare, ei urmând să funcţioneze din nou la parametrii din anul 2019 cel mai probabil peste doi ani.

Soundrise Festival 2020 va avea loc bilunar, în week-end-uri, pe întreaga perioadă a restricţiilor, conform anunţului organizatorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.