Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Southampton îl ironizează pe Donald Trump într-un mesaj amuzant pe reţelele de socializare, după ce a ajuns pe primul loc în Premier League

Premier League

Administratorii contului de Twitter al clubului Southampton au dat dovadă de umor după ce echipa antrenată de austraicul Ralph Hasenhuttl a ajuns pe primul loc în Premeir League.

Southampton şi-ar dori "îngheţarea" campionatului şi mesajul "Stop the count (opriţi numărătoarea)" a apărut pe contul clubului, alături de clasamentul Premier League, potrivit news.ro.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’

La alegerile din SUA, în care s-au confruntat Joe Biden şi Donald Trump, "Stop the count" au scandat mii de susţinători ai actualului preşedinte în faţa unor centre de numărare a voturilor din mai multe state americane, în care echipa de campanie a lui Donald Trump a lansat acţiuni în justiţie prin care cere acces liber la locurile în care se numără buletinele de vot.

Formaţia Southampton a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Newcastle.

După opt etape, Southampton este lider provizoriu, cu 16 puncte, la egalitate cu Liverpool, care joacă duminică, în deplasare, cu Manchester City.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.