Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOV: Gabi Oprea, singura ieşire a lui Ponta din situaţia în care se află - VIDEO

vantu

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu s-a dedicat în ultimele luni educării tinerilor de pe Facebook în spiritul "business". Ultima pledoarie a lui SOV se referă la "ocuparea" partidelor de către tineri şi reformarea clasei politice. În acest context, Vîntu îl dă exemplu pe vicepremierul Gabriel Oprea, despre care spune că este singura ieşire a lui Victor Ponta din situaţia în care se află.

"V-am recomandat să invadaţi partidele politice. Nu unul anume, ci pe toate. Pentru că voi sunteţi cei care veţi conduce România peste 10-15-20 de ani. Business-ul merge mână în mână cu politica. Unii dintre voi poate că nu vor performa politic, dar în mod cert relaţiile pe care vi le veţi face în această perioadă vă vor ajuta teribil în existenţa voastră viitoare, mai ales în business. Cum se face lucrul ăsta? Mă refer la înregimentarea politică. Bateţi la uşa sediului partidului politic la care vreţi să aderaţi, înscreţi-vă, după care obligatoriu 3-4 ore pe zi staţi acolo şi faceţi tot felul de servicii celor care vă solicită. Lipiţi afişe, faceţi comisioane, orice vi se cere. Dar trebuie să staţi în sediul acelui partid. Pentru că în felul acesta veţi cunoaşte oameni, vă veţi face remarcaţi.

Vă dau un exemplu: Gabi Oprea, acutalul ministru de Interne şi singura ieşire, în opinia mea, a lui Victor Ponta din situaţia în care se află. Gabi Oprea este pe punctul de a ajunge premierul României sau cel puţin aşa ar fi normal. Asta ar fi ieşirea logică a lui Ponta din situaţia în care se află: să-l propună pe Gabi Oprea premier şi el să rămână preşedinte de partid. Nu o va face probabil, pentru că îi este prea frică de puşcărie. Dar acest Gabi Oprea ani de zile a stat la dispoziţia tuturor. Ani de zile! Cel puţin 15 ani. Şi voi puteţi ajunge în situaţii de genul acesta. În situaţii în care puteţi fi premieri, miniştri, preşedinţi.

Nu vă fie jenă să ocupaţi partidele politice. Nu reprezintă un mediu rău-famat. Nu reprezintă o zonă nefrecventabilă. Actualii locatari ai partidelor politice sunt nefrecventabili, pentru că fiecare datorează câte ceva unuia sau altuia. Voi nu veţi datora nimic nimănui, pentru că până atunci legea finanţării partidelor politice va schimbată, sistemul politic în ansamblul său va fi restructurat. Şi voi puteţi face parte dintre cei care modifică actualul sistem politic. Încetul cu încetul veţi înţelege avatajele de a vă înrola partidele politice. Ocupaţi-le pe toate. Fără niciun fel de jenă. Este cea mai simplă cale pentru a vă realiza atât social, cât şi profesional. Fie că veţi rămâne în zona politicului, fie că vă veţi transfera în zonele de business sau în zonele administrative", afirmă Sorin Ovidiu Vîntu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.