Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOV, ieșire NIMICITOARE la adresa USR și PNL: 'Mai flămânzi, la fel de proști. Eșecul este deja evident'

www.romaniatv.net
Sorin Ovidiu Vântu

Din spatele gratiilor, fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu critică în termeni duri programul de 10 puncte lansat de Dan Barna, susținând că este „un rahat și mai mare decât al PNL-ului”. Mai mult, Vîntu susține că indiferent de calitatea miniștrilor care vor alcătui noul guvern, fără o vizune clară econmică și socială din parte formațiunilor politice care vor susține noul cabinet, eșecul este deja evident.

„Mai flămânzi, la fel de proști

Am văzut ieri și cele 10 puncte ale USR. Un rahat și mai mare decât al PNL-ului. Este evidentă incapacitatea intelectuală a celor două formațiuni politice. Indiferent de calitatea miniștrilor care vor alcătui noul guvern, fără o vizune clară econmică și socială din parte formațiunilor politice care vor susține noul cabinet, eșecul este deja evident.

Fiind la fel de nătărăi ca PSD-iștii, vor continua greșelile făcute de aceștia, vor continua să fărâmițeze capitalurile prin prostia aia de PNDL, prin idioțenia aia cu fondul de dezvoltare, vor desființa ceea ce ar trebui ca, alături de educație, să fie un pilon central în dezvoltarea țării, și aici mă refer la Ministerul cercetării care urmează să fie inghițit de Ministerul Educației, vor anula recursul compensatoriu și vor trebui să plătească sume uriașe ca despăgubiri urmare a sentințelor date de CEDO, și multe alte tâmpenii de acest gen. Nivelul de populism idiot de care dau dovadă cei din PNL si USR a reușit să egaleze deja nivelul de populism idiot al PSD. Recomand acestor așa-ziși politicieni de dreapta să-mi citească materialele pe care le-am publicat de-a lungul timpului pe blog. Acolo le-am dat un proiect de țară cu măsuri economice, politice și de reorganizare teritorial adminsitrativă, le-am dat un proiect de reformă a școlii, le-am dat soluții pe termen scurt de redresare economică și pe termen lung de ridicare a României intre primele 15 state ale lumii. Știu ca nu sunt capabili să pună în practică nimic din ce le-am dat mură-n-gură dar, măcar, sper să înțeleagă din acele materiale cum trebuie abordat actul de guvernare al unei țări ca România”, scrie SOV pe Facebook.

Politica românească la răscruce, avertisment din USR după căderea Guvernului Dăncilă: 'Ce a luat și ce lasă în urmă PSD?'

Cât despre reorganizarea SRI, SOV spune că „nu este altceva decât revenirea la vechiul mod de organizare al securității comuniste”.

„Planul de reorganizare al SRI nu este altceva decât revenirea la vechiul mod de organizare al securității comuniste. Noile centre operaționale regionale nu sunt altceva decât vechile centre operaționale zonale - COZ.

Nu spun că este un lucru rău, spun doar că modul în care au comunicat cum au transpirat ei gândind la această reorganizare, cum s-au inspirat ei tocmai de la FBI, este atât de caraghios încât te umflă râsul fără să vrei.

Băi, transpiraților, modul de organizare al instituțiilor din timpul comuniștilor era extrem de inteligent și eficient. Nu este nicio rușine să te inspiri sau să refaci de-a dreptul diverse modele de organizare care funcționau în acea perioadă. Rușine este să mănânci rahat! Și pe timpul comuniștilor erau o grămadă de români dotați cu un IQ excepțional și de un profesionalism desăvârșit. Trebuie să fii de-a dreptul tâmpit și transpirat ca să-ți fie rușine cu ei”, a mai scris Vîntu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.