DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

SOV s-a dezlănțuit în scandalul liftierei - Violeta Alexandru, făcută praf: 'Este o gândire de la începuturile capitalismului sălbatic'

www.romaniatv.net
Sorin Ovidiu Vântu

Din spatele gratiilor, fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu reacționează la telenovela liftierei de la Ministerul Muncii. În acest context, Vîntu lansează o serie de atacuri la persoana Violetei Alexandru, după ce aceasta nu a mai dorit prelungirea contractului cu firma la care liftiera era salariată. „Lipsa oricărui tip de cultură politică, lipsa oricărui tip de inteligență emoțională o recomandă pe această individă pentru un serviciu la o vidanjerie și nu în fruntea unei instituții a statului”, opinează Vîntu.

Gabriela Firea confirmă STIRIPESURSE.RO- vrea să facă parte din conducerea PSD

„O liftieră salvează bugetul României

Am urmărit cazul liftierei concediate de către ministresa Muncii. Este un exemplu despre modul în care statul are grijă de cetățenii săi. Femeia care conduce Ministerul Muncii reprezintă o componentă a statului român. Având creierii varză, în mintea de bibilică a muierii respective, concediind-o pe liftieră, desființează un serviciu inutil și face o economie în bugetul instituției pe care o conduce. Este o gândire de la începuturile capitalismului sălbatic, în care obținerea de profit era singurul criteriu de acțiune. Primitivismul acestui tip de gândire a generat actul concedierii acelei liftiere. Madam ministru se crede o manageriță de firmă privată de pe la mijlocul secolului XIX, și nu o reprezentantă a unui stat care trebuie să se îngrijească de securitatea materială și fizică a fiecărui cetățean de-al său. Lipsa oricărui tip de cultură politică, lipsa oricărui tip de inteligență emoțională o recomandă pe această individă pentru un serviciu la o vidanjerie și nu în fruntea unei instituții a statului.
Băi liberalilor, băi dreptacii lu’ pește, capitalul uman este infinit mai important decât capitalul financiar. Nu din umanism (asta văd că vă lipsește cu desăvârșire), ci din motive mai mult decât evidente: primul îl generează pe al doilea, iar din taxele și impozitele provenite din amărâta aia de leafă, vă încasați lefurile și șpăgile.

P.S. - Am mai văzut la TV și un individ care înalță statuie ministresei, dând, în același timp, de pământ cu liftiera, pe motiv că “indolenta” aia nu a anticipat din timp că va fi concediată, necatadicsind să-și caute din timp un alt serviciu. Este o abordare de un cinism grețos și de o necunoaștere totală a naturii umane.
Într-un material publicat acum ceva timp, spuneam că ar trebui disponibilizați circa 400.000 de bugetari. Evident că nicio clipă nu mi-a trecut prin cap că oamenii respectivi să fie aruncați în stradă. Întâi trebuie lansat un program economic capabil să ofere o alternativă serioasă persoanelor disponibilizate. Statul este obligat să ofere alternative și nu capacitățile premonitorii ale bugetarilor.
Generație, îți repet pentru a nu știu câta oară: nu corupția clasei politice este responsabilă de halul în care arată țara noastră astăzi, ci prostia, indolența și dezumanizarea acestor indivizi care trebuiesc a fi înlocuiți imediat”, scrie Vîntu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.