Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

”Șova este un incompetent! Ponta să-l remanizeze”

sova ponta

Liderul PDL, Raluca Turcan, îi dă sfaturi lui Victor Ponta despre cum să guverneze. Primul pas: ”remanierea incompetentului ministru Șova”.

Îi solicit lui Ponta să-l remanieze pe Şova! Şova este de departe cel mai incompetent ministru din Guvernul Ponta.

Incompetenţa ministrului Şova a umplut paharul!

Competenţa ministrului Şova se vede într-un singur sens: la desen are nota 10! Toate autostrăzile desenate pe hărţile PSD-ului au rămas în biroul d-lui Şova. Se pare că are şi note de trecere la capitolul “hocus-pocus” - adică transformă proiectele de autostrăzi din proiecte necesare în proiecte imposibil de realizat! Ministrul Şova mai face şi alte “trucuri” prin care dispare autostrada Sibiu-Piteşti şi apare, ca prin minune, în grădina baronilor PSD, de exemplu în Alexandria.

Autostrada Sibiu-Piteşti ocupă un rol crucial în dezvoltarea sistemului de autostrăzi din România. Executivul a anunţat triumfalist că în 2019 investiţia va fi finalizată. După numai o săptămână de la lansarea licitaţiei în sistemul electronic de achiziţii publice au apărut primele contestaţii. Mai mult decât atât, CNADR a anunţat că suspendă procedura de achiziţie publică până la rezolvarea contestaţiilor pentru studiul de fezabilitate Sibiu-Piteşti.

Studiul de Fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Piteşti a fost relicitat după 19 luni pierdute în care ministrul transporturilor a umplut harta României cu autostrăzi desenate în birou. După aproape doi ani, în care a bătut pasul pe loc, Ponta ne-a demonstrat că acest Guvern este unul lipsit de profesionalism, de interes şi de viziune.

Acuzaţiile aduse de firmele participante la licitaţie sunt foarte grave, vorbim despre clauze abuzive, de un caiet de sarcini ce nu a fost temeinic elaborat, fapt inexplicabil dacă ne gândim că 19 luni au lucrat pentru acest material.

De doi ani de zile Ponta şi Şova au minţit sibienii şi investitorii din regiune cu privire la stadiul acestei investiţii.

În aceste zile au avut loc la Bucureşti întâlniri cu reprezentanţii Comisiei Europene care au criticat dur Masterplanul General de transport şi care au subliniat slaba absorbţie a fondurilor europene. De asemenea a fost înaintată ideea că autorităţile de la Bucureşti vor să transforme autostrada Sibiu-Piteşti într-o investiţie greu de realizat şi mult prea scumpă, pentru a construi alte autostrăzi cu o direcţie clară către baronii PSD.

Ministrul Şova a dovedit slaba pregătire pe care o are şi consider că cel mai corect gest pentru ţară ar fi să îşi dea demisia. În cazul în care nu se poate decide, îi solicit premierului o remaniere de urgenţă a celui mai incompetent ministru din Guvernul său.”, a scris Turcan pe site-ul propriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.