Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spania: Barcelona a câștigat al doilea meci din această săptămână împotriva rivalei Real Madrid

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Barcelona a învins Real Madrid şi în campionat, după ce miercuri s-a impus cu 3-0 în returul din semifinalele Cupei Regelui, transmite Mediafax.

Catalanii au triumfat la limită, scor 1-0, dar s-au distanţat la 12 puncte de campiona Europei. Atletico Madrid poate reveni la şapte puncte de Barcelona, dacă învinge în deplasarea din Ţara Bascilor pe Real Sociedad.

Real Madrid a început mai bine meciul. Băieţii lui Valverde au părut decişi să se revanşeze după acel 0-3, dar Barcelona a preluat rapid conducerea. După ce Messi l-a lobat pe Courtois şi a ratat de puţin ţinta, Rakitic a avut o acţiune asemănătoare, dar a trimis în plasă, pentru 1-0. La fel ca miercuri, tot Vinicius a fost cel mai activ jucător al gazdelor, dar şi astăzi a fost la fel de neinspirat/ghinionist la finalizare. Chiar dacă nu a mai avut la fel de multe şanse, brazilianul a fost blocat aproape de fiecare dată în ultima clipă. Ficatul lui Lenglet poate confirma.

După patru derby-uri disputate în acest sezon, Barcelona s-a impus de trei ori în faţa Realului: 5-1 şi 1-0 în campionat, respectiv 3-0 în Cupa Regelui. Madrilenii au smuls un egal, 1-1, pe Camp Nou, în turul din semifinalele Cupei Regelui. Ultima victorie a Realului în faţa Barcelonei datează de pe 17 august 2017, de la acel 2-0 din Supercupa Spaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.