Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spania, calificare în turul al doilea al Cupei Mondiale de baschet masculin

Baschet

Spania, deţinătoarea titlului, s-a calificat în turul al doilea al Cupei Mondiale de baschet masculin, după ce a învins, cu 96-78, Brazilia, care a rezistat în primele trei sferturi ale meciului de luni de la Jakarta, scrie AFP.

Cu al doilea ei succes la această competiţie, Spania este sigură de câştigarea Grupei G, celălalt bilet pentru turul al doilea urmând să se decidă miercuri în meciul Cote d'Ivoire - Brazilia. Naţionala sud-americană va avea nevoie de victorie cu Cote d'Ivoire, care a trecut de Iran (71-69), conform Agerpres.

La Roja a fost impulsionată miercuri de Juan Nunez, un jucător tânăr, de 19 ani, care a reuşit 13 puncte, 7 recuperări şi 5 pase decisive.

Slovenia este şi ea foarte aproape de turul secund, după ce a obţinut în Grupa F, în Okinawa, a doua sa victorie, împotriva Georgiei (88-67), graţie unei noi evoluţii foarte bune a starului Luka Doncic (34 puncte, 10 recuperări, 6 pase decisive).

Slovenia va accede în turul al doilea în caz de succes împotriva Insulelor Capului Verde, echipă care, debutantă la Mondial, a obţinut prima sa victorie, în faţa Venezuelei (81-75).

În Grupa B, la Manila, Serbia este la un pas de calificare în turul al doilea, după a doua sa victorie, lui, cu Porto Rico (94-77), mai ales graţie evoluţiilor lui Nikola Jovic (17 puncte) şi Nikola Milutinov (12 puncte, 15 recuperări, 3 pase decisive).

Serbia va fi calificată în caz de victorie în faţa Sudanului de Sud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.