Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spania este curtemurată de gestul unui român: Bărbatul și-a ucis cu sânge rece soția, în plină stradă, în fața celor doi copii minori

crima, politie

O româncă în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiată în inimă, în faţa celor doi copii, în localitatea La Puebla de Almoradiel (provincia Toledo, Spania), potrivit observator.tv.

Tragedia s-a produs, noaptea trecută, în jurul orei 00.30, după ce românca, mamă a doi copii minori, s-a luat la ceartă cu soţul ei, tot român, în vârstă de 50 de ani.

Cei doi s-au stabilit în provincia Toledo în anul 2006, iar de atunci au rămas împreună, şi-au întemeiat o familie şi i-au avut pe cei doi copii.

Noaptea trecută, din motive încă necunoscute, cei doi s-au luat la ceartă, iar bărbatul de 50 de ani a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat soţia, în inimă, de două ori.

Citește și: Exclusiv! Ludovic Orban dă cărțile pe față! Cine va candida din partea PNL-ului?

Casa în care locuia românca omorâtă în Spania

Scenele extrem de violente s-au petrecut în faţa celor doi copii.

Vecinii au sunat la 112 şi au cerut ajutorul Poliţiei şi Ambulanţei, după ce au auzit scandalul din casa românilor, notează elmundo.es.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe româncă, în timp ce soţul criminal a fost arestat.

Cei doi copii minori au fost luaţi în grija serviciilor de protecţie a copilului, urmând ca o anchetă să stabilească dacă există rude care i-ar putea creşte.

De asemenea, Alberto Tostado, primarul localităţii La Puebla de Almoradiel, a anunţat trei zile de doliu în memoria româncei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.