Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spania: Şase spectatori ucişi la un raliu automobilistic/ VIDEO ȘOCANT

raliu

Şase persoane, printre care şi o femeie însărcinată, şi-au pierdut viaţa şi alţi circa 20 au fost răniţi în nord-vestul Spaniei după ce un automobil care participa la un raliu a părăsit carosabilul şi a intrat în mulţimea de spectatori, a anunţat Garda civilă, relatează AFP şi Reuters.

O înregistrare difuzată de posturile de televiziune spaniole arată o maşină ieşind de pe drumul mărginit de arbori într-un nor de praf în timpul raliului automobilistic al La Coruna, organizat la Carral. 

"Una dintre maşinile participante la raliu a părăsit drumul şi a lovit spectatorii", a declarat un purtător de cuvânt al Gărzii civile. 

Poliţia "a confirmat decesul a şase persoane, patru femei şi doi bărbaţi. Una dintre femei era însărcinată", a adăugat purtătorul de cuvânt. 

În jur de 20 de persoane au fost rănite, dintre care două "grav", conform aceleiaşi surse. 

Maşinile participante la raliu "rulau prea repede pentru acest tip de drum. Oamenii se aşază la curbe pentru a vedea mai bine", a explicat el. 

Potrivit media spaniole, maşina care a intrat în mulţime era un Peugeot 206 XS. De asemenea, printre răniţi s-ar afla şi copii, relatează media locale. Pilotul şi copilotul au scăpat nevătămaţi în urma accidentului. 

Raliul automobilistic al La Coruna din regiunea Galicia este o competiţie de o importanţă relativ secundară, care nu face parte din campionatul mondial de raliu. 

"Raliul La Coruna este în doliu. Condoleanţele mele rudelor şi apropiaţilor victimelor şi urări de refacere completă celor răniţi", a postat pe Twitter premierul Mariano Rajoy, care este originar din Galicia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.