Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spania, ţara cu cea mai mare contracţie economică din zona euro: PIB a scăzut cu 18,5% în trimestrul al doilea

zona euro

În zona euro, Spania este țara cu cea mai mare contracție economică. Produsul Intern Brut a scăzut cu 18,5% în trimestrul al doilea și peste un milion și jumătate de oameni și-au pierdut locul de muncă, anunță romania-actualitati.ro.

Locurile de muncă au scăzut cu peste șapte procente. Premierul Pedro Sanchez a inaugurat anul parlamentar cu un discurs de o oră și 20 de minute în Senat, unde a făcut apel la unitate pentru a face față provocărilor acestei perioade, cerând partidelor politice să sprijine adoptarea bugetului.

Citește și: Acuze dure la adresa lui Klaus Iohannis și a lui Ludovic Orban! ‘Noaptea ca hoții’ .

Pedro Sanchez: Guvernul este foarte conștient de sentimentul de incertitudine pe care îl are populația în general, un sentiment prezent în familii, companii, întreprinzători, salariați, comercianți, în rândul celor care și-au pierdut locul de muncă din cauza pandemiei, al tinerilor care devin adulți cu resurse prea puține obligați să treacă dintr-o criză în alta. Suntem conștienți şi de diferențele sociale între regiuni, între femei și bărbați. Ştim că toată lumea dorește siguranță pentru viitor, pentru sănătate, pentru proiectele de viață. Ne asumăm asta și avem o singură variantă: trebuie să ne ridicăm și să mergem mai departe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.