Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spărgători de seifuri, prinși în flagrant după o 'captură' în Sectorul 2 din București. Imagini cu 'arsenalul' hoților

seif

Trei bărbați au fost prinși de polițiști în Capitală și reținuți pentru 24 de ore, după ce au sustras un seif dintr-o societate comercială.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Timiș cu sprijinul Direcției de Investigații Criminale București și Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei au destructurat un grup infracțional din Timiș specializat în furturi de seifuri.

Trei bărbați în vârstă de 36, 40 și 41 de ani, au fost depistați în flagrant după ce au sustras un seif din cadrul unei societăți comerciale din Sectorul 2, București. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

„În fapt, în noaptea de 13.04.2023, în jurul orelor 23:30-00:00, cei trei bărbați au scos din funcțiune sistemul de alarmă prin bruierea și distrugerea acestuia, au pătruns prin efracție, iar din interiorul unei societăți comerciale au sustras un seif cu dimensiunile aproximative 60 /40 cm, pe care l-au urcat într-un autovehicul și au început deplasarea către județul Timiș. În timp ce aceștia se deplasau către un loc sigur pentru forțarea seifului, respectiv în apropierea localității Poiana lui Stânga, aceștia au fost imobilizați și încătușați de polițiștii Brigăzii de Operațiuni Speciale București și predați de îndată polițiștilor de investigații criminale din Timiș, care i-au condus la audieri”, transmite, vineri, Poliția Timiș.

S-a constat că în mașina lor se aflau mai multe dispozitive folosite la comiterea faptei, printre care și un aparat de bruiaj unde GSM și radio, seiful sustras și două recipiente de motorină.

În urma prinderii în flagrant, a fost dispusă extinderea urmăriri penale în dosarul penal aflat în lucru la nivelul Poliției municipiului Timișoara cu privire la această faptă.

Cei trei bărbați au fost prezentați vineri magistraților care au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. De asemenea, vineri seara sunt în desfășurare trei percheziții domiciliare pe raza municipiului Timișoara.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.