Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spargeri auto în serie reclamate de români aflați în Grecia

facebook.com
masini parcare parcari

Pe grupurile online destinate celor care călătoresc în Grecia au început să circule, în ultimele zile, mai multe mesaje de atenționare pentru cei care călătoresc în țara elenă cu mașina, se precizează pe ziare.com.

Mai mulți români au povestit cum s-au trezit cu mașinile sparte și cu bunurile furate. Un român care se afla în Atena a transmis că și-a parcat mașina pe o stradă din centrul capitalei Greciei, iar când s-a întors a găsit geamul spart și bunurile îi lipseau.
„Atentie mare în Atena! Mașina parcată în centrul capitalei Greciei, pe o stradă circulată și cu camere de filmat! Încercați să fiți mai vigilenți ca noi, deposedați de toate bunurile de valoare aflate în mașină, iar poliția nu prea dă 2 bani pe asta, cică au minim 50 de spargeri pe săptămână. Din fericire, a fost doar atât și nu am "ținut toate ouăle în același coș", dar concediul e distrus și ne întoarcem cu 2 săptămâni mai devreme față de cât am plănuit”, transmite acesta pe pagina de socializare.

În comentarii, și alte persoane se plâng că au trecut prin situații asemănătoare.

„Și noi am pățit la fel azi, 1 august, în Halkidiki. Am ajuns mai devreme și cum camera nu era gata, am fost la plajă. Ne-au luat un rucsac cu electronice (laptop, aparat foto, diverse încărcătoare, baterii exerne). Cel mai grav este geamul distrus. Suntem extrem de dezamăgiți și furioși. Poliția a venit după 3 ore de la apelul telefonic...și oricum, nu a făcut nimic. Angajații plajei spuneau că e a 5-a spargere în ultimele zile”.

„Bună seara! Lăsăm un mesaj de avertizare pentru toată lumea. Astăzi 01.08.2021, lângă localitatea Pefkochori ne-a fost spartă mașina și ne-au fost furate din lucruri (un ghiozdan întreg cu electronice și niște mărunt, vreo 50 euro). Nici nu am ajuns bine și ne-am oprit pentru o oră pe plajă pentru că ne puteam caza doar după ora 13. Totul s-a întâmplat cam într-o oră, de la 12 la 13, hoții au acționat metodic... nu au lăsat nicio geantă/borsetă nedeschisă. Am chemat poliția care a venit după 3 ore și nu au făcut absolut nimic (doar m-au întrebat cum mă cheamă). Niște angajați de pe plajă ne-au spus că suntem a cincea mașina din ultima perioadă. Așa că aveți grijă pentru că nici Grecia nu mai e....ce era”, a povestit românca.

Un alt român postează, de asemenea, mesajul său: "Am pățit și eu! Culmea este ca eu l-am întrebat pe hoț dacă o pot lăsa acolo! Legat de poliție, aceștia mi-au râs în nas spunându-mi că sunt români ....am găsit un geam la dezmembrări”, povestește altcineva într-un comentariu.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.