Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spark, compania lituaniană care oferă car-sharing de maşini electrice, a semnat cu Renault achiziţia a 400 de autovehicule

Agerpres
Renault

Spark Technologies UAB, compania lituaniană care oferă car-sharing de maşini electrice prin intermediul unei aplicaţii mobile, urmează să adauge noi autovehicule în flota locală, ca urmare a parteneriatului încheiat cu Renault România pentru achiziţia a 400 de maşini electrice ZOE, anunță MEDIAFAX.

„Am început cu mai puţin de 50 de maşini în Bucureşti şi curând vom avea peste 550 de autovehicule complet electrice. Suntem foarte încântaţi de colaborarea cu Renault şi ne aşteptăm să fie una de succes, pe termen lung. Cu includerea în flotă a celor 400 de maşini Renault ZOE continuăm strategia de a deveni mai accesibili pentru clienţii noştri şi, totodată, cea mai mare platformă de car sharing din ţară”, spune Dimitar Stoyanov, country manager, Spark România.

Citește și: Tudose, atac devastator la adresa PNL și USR-PLUS: ‘Mor oamenii cu zile, dar puritanii politicii românești se bat pe transferuri îmbibate de principii’

Versiunea acestui model disponibilă pentru Spark este dotată cu baterie de 40 kWh şi are o autonomie de până la 300 de kilometri (WLTP). Preţul curent de închiriere a acestei maşini este de 0,86 lei pentru un minut şi 120 de lei pentru 24 de ore.

„În contextul provocărilor majore de mediu, suntem cu toţii convinşi de importanţa propunerii unei soluţii de mobilitate complementare care răspunde nevoilor oraşelor de a reduce emisiile de CO2 şi de a combate poluarea. Suntem încântaţi să continuăm colaborarea noastră cu SPARK, extinderea flotei cu 400 de Renault ZOE este un semn al interesului oraşului şi al bucureştenilor pentru o mobilitate electrică, durabilă şi mai competitivă, a cărei flexibilitate le permite să se deplaseze foarte uşor şi confortabil”, adaugă Istvan Lorinczi, director vânzări speciale în cadrul Renault Commercial Roumanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.