Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spațiile verzi din Sectorul 4, îngrijite de către Totul Verde

Radu Pop
PS4
soatii verzi sectorul 4

Indiferent de temperaturile călduroase din această perioadă, echipele Totul Verde. continuă să lucreze pe teren, asigurându-se că Sectorul 4 rămâne unul curat, frumos și funcțional. Unul cu adevărat verde!

Jardinierele care se văd mereu îngrijite necesită o atenție deosebită! Toc¬mai de aceea, ele sunt tunse și udate în permanență! Acolo unde nu se poate face mecanizat, se execută manual ori la furtun! ”Important este rezultatul, pe care-l puteți admira în permanență”, este mesajul de pe pagina oficială de Facebook a Totul Verde. S.A.

În plus, aceeași companie ne prezintă un adevărat model de regenerare urbană, realizat la nivelul Sectorului 4. Este vorba de amenajarea realizată pe bulevardul Șincai, care este, în aceste zile, una dintre cele mai căutate zone de către cetățeni. ”Modernism, răcoare, cu¬rățenie! Este oferta noastră pentru această perioadă cu temperaturi ridicate, celor care vor să-și petreacă timpul în aer liber”, este prezentarea făcută pe aceeași pagină a companiei Sectorului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.