Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Specialiștii români strâng rândurile în jurul virusului SARS-COV-2

captura Facebook
vbnm

În contextul răspândirii la nivel global a virusului Sars Cov 2, a cărui combatere a devenit o prioritate la nivel mondial, impusă chiar de Organizația Mondială a Sănătății, țara noastră a demarat mai multe proiecte și inițiative care fac parte din răspunsul european comun la pandemia de coronavirus.

Cei mai renumiți specialiști, experți în epidemiologie, virusologie, medicină inovativă, reprezentanți ai Guvernului, reprezentanți ai societății civile și reprezentanți ai domeniului farmaceutic din România se întâlnesc marți, într-o videoconferință, pentru a face un bilanț al implicării țării noastre, în lupta cu noul coronavirus și a stabili care sunt prioritățile pentru perioada următoare.

Tema videoconferinței este: “Sănătate şi Farma – Reacţia medicală la agresiunea pandemică”.

Evenimentul este organizat de Grupul de Presă Bursa, în parteneriat educațional cu Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

În cadrul videoconferinție va fi dezbătut, de asemenea, rolul societății civile în efortul de consolidare a solidarității în lupta cu noul coronavirus.

Printre speakerii videoconferinței se numără Dr. Raed Arafat - Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne și Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Prof Dr. Adrian Streinu Cercel - Directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, Conf. Univ. Dr. Horaţiu Moldovan - Secretar de Stat, Ministerul Sănătăţii Publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.