Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacol la DNA Ploieşti. Un 'greu' care a condus trei instituţii, suspect

DNA

La DNA Ploieşti s-a pornit un nou tăvălug. Marţi, la ora 14, în faţa procurorilor au ajuns fostul şef al OPC, al Gărzii de Mediu şi al Poliţiei Locale Ploieşti, Cristinel Toader, însoţit de avocat, afirmând că nu cunoaşte motivele pentru care a fost chemat de procurori.

Acesta este suspect de şantaj într-un dosar instrumentat de procurorii DNA Ploieşti, au declarat surse judiciare. Mai mult, acesta ar urma să fie reţinut.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii anticorupţie au mai audiat zilele trecute funcţionari din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti în dosarul care îl vizează şi pe Toader.  

Cristinel Toader a fost director al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Prahova, dar şi al Gărzii de Mediu Prahova, iar în august 2012 a fost numit director la Poliţia Locală Ploieşti prin transfer de la OPC Prahova. 

Din ianuarie 2015 acesta a ocupat funcţia de director adjunct al Poliţiei Locale Ploieşti până la data de 21 mai, când s-a autosuspendat din funcţie pentru o perioadă de un an şi jumătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.