Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacole de teatru anulate în Bucureşti

news.ro
teatru, actorie, cultură, costume, actori

Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti anunţă anularea spectacolului "Dumnezeu se îmbracă de la second hand" programat miercuri, la Sala Studio, din cauza îmbolnăvirii unui actor.

Spectacolul, regizat de Ion Caramitru, îi are în distribuţie pe Lari Giorgescu, Dorin Andone, Carmen Ungureanu, Teodora Mareş, Armand Calotă, Fulvia Folosea, Eduard Adam, Ioan Andrei Ionescu/ Mihai Munteniţă, Diana Dumbravă, Donciu Emma Isabela, Viorel Florea, Andrei Răzvan Călin, conform news.ro.

Contravaloarea biletelor se poate recupera de la Casa de bilete a TNB pentru cele în format fizic sau de la mystage.ro, pentru cele achiziţionate online.

Reprezentaţia de miercuri a spectacolului "Vizitatorul" de Eric-Emmanuel Schmitt, în regia lui Claudiu Goga, a fost anulată din motive medicale, informează site-ul Teatrul Nottara.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Alexandru Repan, Ion Haiduc, Crenguţa Hariton şi Cristian Nicolaie.

Persoanele care au cumpărat bilete online vor primi automat banii înapoi în contul din care au făcut plata, informează sursa citată.

Teatrul Bulandra anunţă anularea, din motive obiective, a spectacolului "Antigona" după Sofocle, în regia lui Stathis Livathinos, programat pe 25 mai.

Din distribuţie fac parte actorii Andreea Bibiri, Anca Androne/Silvana Negruţiu, Cornel Scripcaru, Lari Giorgescu, Constantin Dogioiu, Ana Ioana Macaria, Adrian Ciobanu, Lucian Ifrim, Maria Veronica Vârlan.

Spectatorii se pot adresa la casele de bilete pentru preschimbarea biletelor sau restituirea valorii acestora. Spectatorii care au achiziţionat bilete online pot trimite un e-mail la adresele contact@eventim.ro sau office@blt.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.