Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul 'Bucureşti Livrator' în premieră la teatrul Masca

www.cityfemme.com
Teatrul Masca
Spectacolul "Bucureşti Livrator", scenariul şi regia David Schwartz, va fi prezentat la Teatrul Masca în premieră, pe 5 şi 6 iunie, de la ora 20,00.
Având în vedere normele de protecţie epidemiologice, spectatorii sunt aşteptaţi în amfiteatrul din Bulevardul Uverturii nr. 14 - un spaţiu în aer liber, "de cartier", singurul cu destinaţie exclusiv culturală din zona Crângaşi - Militari - Drumul Taberei, informează Teatrul Masca, într-un comunicat transmis, joi, conform agerpres.

"Pentru locuitorii Capitalei, Bucureştiul înseamnă o mie de oraşe într-unul singur; există Bucureştiul văzut de la volanul taxiului sau cel măsurat în staţii de metrou, aşa cum există un Bucureşti văzut din Colentina, Pantelimon sau Ferentari. 'Bucureşti Livrator' ar fi putut foarte bine să se numească şi 'Cărăuş de Bucureşti', pentru că în nomenclatorul oficial denumirea acestei meserii este de cărăuş. Spectacolul aduce în atenţie un Bucureşti traversat zi şi noapte de sute de livratori. Dar cine sunt aceste persoane? Cum este viaţa lor într-o epocă a comenzilor online? Care sunt visele şi aspiraţiile lucrătorilor de tip nou? Spectacolul lui David Schwartz oferă posibile răspunsuri la aceste întrebări şi reprezintă un apel la conştientizare; livratorii nu au un sindicat care să îi reprezinte, nu îşi pot permite luxul de a contrazice regulamentele interioare ale companiilor pentru care lucrează şi au un statut vag precizat din punct de vedere al Codului muncii. Iar noi uităm adesea că în spatele produselor pe care le comandăm se află un OM", se arată în prezentarea spectacolului.

Din distribuţie fac parte Alina Crăiţă, Alex Cruceru, Petru Marginean, Valentin Mihalache, Cristina Panait, Anamaria Pîslaru.

Biletele se pot achiziţiona de pe www.mystage.ro şi de la Casa de bilete a teatrului. Participarea la spectacol se face conform regulamentului disponibil pe www.masca.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.