Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul 'Capcană mortală' - în premieră, duminică, la Teatrul Nottara

news.ro
spectacol teatru ion creanga

Spectacolul "Capcană mortală" de Ira Levin, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, va fi prezentat în premieră duminică, de la ora 20,30, la Sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Din distribuţie fac parte actorii Şerban Gomoi, Isabela Neamţu/ Laura Vasiliu, Rareş Andrici, Ada Navrot/ Crenguţa Hariton, Cristian Nicolaie/ Alexandru Mike Gheorghiu, scenografia este semnată de Ştefan Caragiu, iar muzica originală îi aparţine lui Alexandru Suciu.

""Capcană mortală" e o poveste inedită, cu foarte multe răsturnări de situaţie şi cred că suspansul e foarte atrăgător pe scenă. E o poveste simpatică, jucată bine, cu umor, cu tuşe de ironie la adresa thrillerelor. Un spectacol de entertainment de calitate. Ce m-a atras pe mine foarte tare la piesă este elementul de teatralitate, de teatru în teatru, faptul că personajele din spectacol sunt şi personajele din piesa care stă la baza întregii intrigi. Lumea vrea să vină la teatru şi ca să se destindă, şi ca să se amuze, şi ca să uite de problemele de acasă. Şi, sincer, în acest moment nu aş fi găsit oportun un text care să ne scoată în evidenţă angoasele. Şi atunci cred că această piesă te poate binedispune, în sensul cel mai frumos al cuvântului", a declarat regizorul Alexandru Mâzgăreanu, citat în comunicat, informează Agerpres.

Un "thriller postmodern", aşa cum a fost numită, piesa "Capcană mortală" este o construcţie excelentă, care se joacă inteligent cu ideea de teatru în teatru, care chestionează limitele teatrului şi ale suspansului, într-un joc nebun de-a thriller-ul şi comedia, unde spectatorul intră într-un carusel de emoţii, în care surprizele şi răsturnările de situaţie nu se sfârşesc până în ultimul moment, precizează organizatorii.

Bilete la spectacol pot fi cumpărate online pe www.nottara.ro sau de la agenţia teatrului din bd. Magheru 20.

Conform normelor legale aflate în vigoare, accesul publicului la spectacolele de teatru este permis doar persoanelor vaccinate contra SARS-COV-2 cu schema completă sau care au trecut prin boală în ultimele 180 de zile, cu condiţia să fi trecut cel puţin 15 zile de când s-au infectat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.