Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul de teatru 'Brâncuşi, dragostea mea', la ARCUB

ARCUB

Spectacolul de teatru „Brâncuşi, dragostea mea”, un one woman show creat şi interpretat de Claudia Motea, în regia lui Beatrice Rancea şi produs de International Artiscan, va fi prezentat pe 19 februarie, la ARCUB, informează News.ro.

Inspirat de cartea cu acelaşi nume a scriitoarei şi actriţei Claudiei Motea, tradusă şi publicată deja în zece limbi, spectacolul aduce în prim plan marile iubiri ale lui Brâncuşi, cu femei celebre care i-au fost muze: Margit Pogany, Maria Tănase, Eileen Lane, Peggy Gugenheim, Madame Leonie Ricou, Maria Bonaparte, Cella Delavrancea, Baroneasa Renee Irana Frachon şi Miliţa Petraşcu.

Toate cele nouă personaje feminine sunt interpretate de actriţa Claudia Motea, iar prezenţa lui Brâncuşi este construită prin cuvinte din scrisorile artistului rostite de vocea actorului Marius Bodochi, pe muzica live interpretată la vioară de Geanina Meragiu şi la pian de Natalia Usenko.

„Actriţa Claudia Motea inventează şi se reinventează în fiecare personaj, străbătând toată paleta artistică de sentimente: bucurie, tristeţe, disperare, extaz pe parcursul unui singur spectacol la fel de rotund şi ameţitor ca «Sărutul» lui Brâncuşi. Extraordinar!”, spune prof. dr. Carmen Bobocescu, Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România.

Spectacolul a fost lansat în februarie 2022, la împlinirea a 146 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi.

Biletele au fost puse în vânzare la preţuri variabile în funcţie de categoria de loc şi pot fi achiziţionate online de pe acub.ro, bilet.ro şi de la casa de bilete ARCUB.

Preţuri bilete:

Cat.I - 50 de lei;

Cat.II - 35 de lei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.