Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul extraordinar de balet Stars Gala va avea loc în premieră în aer liber, în Piaţa Ovidiu din Constanţa

balletherald.com
Staatsballett balet

Spectacolul extraordinar de balet Stars Gala va avea loc în premieră în aer liber, în Piaţa Ovidiu din Constanţa, pe 26 august, de la ora 20.00, au anunţat, joi, organizatorii.

Publicul este invitat să-i susţină pe tinerii performeri, viitori balerini profesionişti ai teatrelor din ţară şi străinătate.

"După două ediţii desfăşurate în centrul Bucureştiului, acest eveniment de înaltă ţinută STARS GALA vă prezintă un spectacol extraordinar de balet pe litoralul Mării Negre, fiind un proiect finanţat de către Primăria Constanţa. Invităm astfel publicul constănţean, cât şi turiştii de pe litoral să susţină şi să aplaude tinerii performeri, viitorii balerini profesionişti ai teatrelor din România şi nu numai!", se arată într-un comunicat de presă transmis de Asociaţia Mapamond.

Conform sursei citate, la finalul unei perioade de pregătire intensivă, studenţii din cadrul celui mai important workshop de balet din România, Revolve Dance, vor fi selectaţi şi vor crea alături de artişti deja consacraţi, un spectacol de balet la nivel profesionist, potrivit Agerpres.ro.

"Astfel, tineri din România, Ucraina, Moldova, Franţa, Spania şi nu numai...se vor afla pe litoral şi se vor pregăti cu Maeştrii de repetiţii de talie mondială, Carole Arbo şi Bertrand Belem ('Etoile' şi 'Sujet' la Opera Naţională din Paris), alături de prim soliştii Claudia d'Antonio şi Salvator Manzo de la Teatrul San Carlo din Napoli (primul teatru de balet din lume). Tinerii vor prezenta o suită din spectacolul 'Coppelia', în coregrafia adaptată de Maestrul coregraf Lienz Chang (Prim balerin la Teatrul Naţional din Cuba)", au informat organizatorii.

Stars Gala face parte din strategia pe termen lung a Asociaţiei Mapamond de a descoperi, susţine şi promova tinerele talente din domeniul coregrafic şi de a le expune publicului larg prin evenimente de clasă.

Accesul este gratuit, însă aceia care doresc rezervarea unui loc în spaţiul special amenajat o pot face prin intermediul site-ului dedicat starsgala.revolvedance.ro.

Spectacolul va fi conceput în două părţi: Open Class Revolve Dance şi Stars Gala, şi se va transmite live pe paginile de YouTube Revolve Dance şi cea de Facebook Stars Gala.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.