Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolul 'The Piano Lesson', revine pe Broadway, cu Samuel L. Jackson în distribuţie

canyonechoes.org
Broadway

Piesa "The Piano Lesson" a dramaturgului american August Wilson revine pe Broadway, cu Samuel L. Jackson în distribuţie şi regizată de soţia acestuia, LaTanya Richardson Jackson, relatează vineri Reuters.

"The Piano Lesson", care a câştigat premiul Pulitzer şi a cărei acţiune este plasată în 1936, spune povestea a doi fraţi care se luptă legat de ce să facă cu un pian moştenit pe care au fost sculptate imagini ale familiei lor de către un strămoş sclav, informează Agerpres.

LaTanya Richardson Jackson, în debutul ei în regie pe Broadway, are o interpretare mai literală a poveştii decât predecesorii ei.

"Cred că bărbaţii s-au ferit sau au vrut să facă din această piesă o astfel de metaforă. Şi eu sunt ceva de genul oh, nu, spun o poveste cu fantome", a declarat ea.

Samuel Jackson, care interpretează rolul lui Doaker Charles, revine în piesă după ce l-a interpretat pe nepotul lui Charles, Boy Willie, în prima sa punere în scenă la Yale Repertory Theatre, în 1987.

"Până în momentul în care piesa a călătorit şi a revenit pe Broadway şi eu am jucat ca dublură, am fost destul de devastat că nu îmi voi face debutul pe Broadway", a afirmat Samuel Jackson.

John David Washington, care îşi face debutul pe Broadway în rolul Boy Willie, se confruntă cu multe sentimente diferite, a spus el. "Sunt extrem de încântat să merg pe acea scena şi să prezint această piesă cel mai bine, în cel mai bun mod în care pot", a spus el.

Spectacolul, în care joacă şi Danielle Brooks, are avanpremiera pe 19 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.