Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolului 'Republica Melania', de Irina Nechit, prezentat în avanpremieră la Teatru Odeon

www.fundatiacaleavictoriei.ro
teatru odeon

Gelu Colceag semnează regia spectacolului "Republica Melania", de Irina Nechit, prezentat în avanpremieră pe 7 și 8 iulie, de la ora 19.30, la Sala Studio a Teatrului Odeon din Capitală, arată Mediafax.

Textul "Republica Melania", semnat de scriitoarea Irina Nechit, din Chișinău, este pus în scenă la sala Studio a Teatrului Odeon în regia lui Gelu Colceag.

Primele spectacole ale montării, care îi are în distribuție pe Rodica Mandache și Emanuel Varga, sunt programate pe 7 și 8 iulie. Scenografia îi aparține lui Adrian Damian.

Citește și: Actriță celebră, săltată de poliție la un miting anti-Trump

"Am scris «Sfaturile Melaniei» în semn de recunoștință pentru generația părinților mei, născuți în anii treizeci, la fel ca Melania. Oamenii din această generație au supraviețuit anexării Basarabiei la URSS, apoi celui de-Al Doilea Război Mondial urmat de foametea din 1947, represiunilor staliniste, colectivizării, stagnării brejneviste, prăbușirii Uniunii Sovietice, perioadei de tranziție, ajungând să vadă și efectele pustiitoare ale migrației de după 2000. Rămâne o enigmă pentru mine cum au rezistat, cum au înfruntat greutățile, cum și-au salvat sufletele. Melania are credință și speranță, chiar dacă nu e în întregime sigură ce înseamnă credința ei sau la ce e bună speranța ei. Melania pentru mine e o șansă de mântuire", spune autoarea moldoveană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.