Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Speculațiile se ADEVERESC: eliberarea lui Dragnea pune pe pauză scandalul din PNL și REÎNVIE luptele cu PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Valentin Dragnea Liviu Dragnea

Liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa îl acuză pe şeful liberalilor ieşeni, Alexandru Muraru, că este înconjurat doar de penali în funcţii publice şi că apelează la trucuri pentru a capta atenţia.

Reacţia vine după ce cu o zi în urmă liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, a spus că preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa, şi-a regăsit "busola politică" după eliberarea lui Liviu Dragnea. Muraru a acuzat conducerea PSD Iaşi că l-a urmat pe Dragnea în "celebrele defilări electorale din perioada baroniadei social-democrate".

Citește și: PSD denunță IPOCRIZIA România educată: Alocările PNRR pe educație, de DOUĂ ORI MAI MICI față de restul statelor UE

Şeful PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, a declarat vineri că Alexandru Muraru uită că este înconjurat doar de penali în funcţii publice.

"Alexandru Muraru apelează la trucuri ieftine pentru a capta atenţia publică. Vremelnicul şef al PNL Iaşi inventează subiecte pentru a distrage atenţia de la adevăratele probleme ale guvernării locale. În loc să se preocupe de faptul că este înconjurat doar de penali în funcţii publice (Costel Alexe, Mihai Chirica, Petru Avram), Alexandru Muraru îi poartă de grijă unui membru al PSD. Uită că mentorul său, Relu Fenechiu, a fost condamnat pentru corupţie, iar statul încă încearcă să recupereze prejudiciul provocat de fostul lider PNL Iaşi. Uită şi că un alt lider PNL Iaşi, un alt apropiat, Cristian Adomniţei, este în plin proces, tot acuzat de fapte de corupţie", afirmă într-un comunicat de presă preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa.

Totodată, şeful social-democraţilor ieşeni susţine că "Muraru şi gaşca lui de penali, nu au demarat niciun proiect, timp de 10 luni de când se află la conducerea Consiliului Judeţean şi a Primăriei Iaşi".

"Să îţi fie ruşine, Alexandru Muraru! Tu şi gaşca ta de penali aţi condamnat Iaşul la subdezvoltare", a declarat senatorul PSD Iaşi, Maricel Popa.

Liderul local PSD consideră că preşedintele PNL Iaşi ar trebui să se uite mai întâi în ograda lui şi abia apoi să deschidă gura şi să vorbească despre alţii.

Şeful PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, a declarat cu o zi în urmă că preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa, şi-a regăsit "busola politică" după eliberarea lui Liviu Dragnea.

Alexandru Muraru a spus că eliberarea condiţionată din închisoare a lui Liviu Dragnea are "o semnificaţie pentru Maricel Popa şi întreaga camarilă PSD Iaşi, care l-au urmat disciplinar în celebrele defilări electorale din perioada de tristă amintire a baroniadei social-democrate".

Liderul PNL Iaşi susţine că şeful social-democraţilor ieşeni, Maricel Popa, nu s-a dezis în 2019 de Liviu Dragnea şi că s-a afişat fără "nicio urmă de mustrare a conştiinţei" alături de fostul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.