Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Speranțe deșarte la Beirut - Nu mai există niciun supraviețuitor

Agerpres
explozie Beirut Liban

Echipele de salvatori care se află în Liban au anunţat, sâmbătă seară, că nu au găsit “niciun semn de viaţă” în ruinele unui imobil dintr-un cartier din Beirut distrus de explozie, unde în urmă cu câteva zile erau speranţe că s-ar putea găsi un supravieţuitor, relatează AFP.

Miercuri seară, o echipă de salvatori chilieni a detectat bătăi de inimă sub dărâmăturile unei clădiri, datorită unui câine şi unor scannere termice. După trei zile în care s-a dat la o parte o cantitate mare de dărâmături, Francesco Lermanda, unul dintre salvatori, a declarat că nu a mai fost detectat niciun semn de viaţă. “Din nefericire, astăzi puutem spune că nu avem niciun semn de viaţă în clădire”, a afirmat el.

Doi salvatori au intrat sâmbătă într-un tunel care ducea la ultima zonă de sub dărâmături cu aer în care s-ar fi putut afla o victimă, însă nu au găsit pe nimeni.

Lucrările continuă însă pentru securizarea zonei şi pentru ca în mod sigur nimeni să nu rămână în interior, a precizat Lermanda.

Dubla explozie din 4 august s-a soldat cu cel puţin 191 de morţi şi peste 6.500 de răniţi. Şapte persoane sunt încă dispărute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.