Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Speranțe pentru locuitorii din Drumul Taberei - Ministerul Transporturilor a programat pentru miercuri Comisia de Recepție la Terminarea Lucrărilor penru M5

http://forum.peundemerg.ro
metrou Drumul Taberei

Ministerul Transporturilor a programat pentru mâine ( miercuri) Comisia de Recepție la Terminarea Lucrărilor pentru Magistrala de Metrou M 5 din Drumul Taberei, cu posibilitatea de a inaugura linia de Metrou, duminică, pe 13 septembrie, dacă se obțin toate avizele necesare, au precizat pentru RRA, surse oficiale.

Reamintim că în ultima lună au fost efectuate testele statice și dinamice după ce toate problemele cu infiltrațiile de apă de la stația Parc Drumul Taberei au fost rezolvate.
Termenul inițial pentru finalizarea lucrărilor era 2015 însă din cauza tăierii finanțării și a problemelor neprevăzute ( tehnice de pe șantier) punerea în funcțiune a tot fost amânată.
În această vară, în premieră, Ministrul Transporturilor Lucian Bode și-a cerut public scuze pentru nerespectarea termenelor în timp ce directorul general Metrorex -de la acea vreme- și-a dat demisia pentru că nu și-a onorat promisiunea de a deschide linia M 5 pe 30 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.