Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spionajul rus e în ALERTĂ: Se pregătește un ATAC masiv

FSB

Alertă maximă în instituţiile de stat ale Rusiei. Se pare că oamenii lui Vladimir Putin au descoperit lucruri extrem de grave. Serviciile de informații rusești au spus vineri că au descoperit un complot al agențiilor de spionaj străine de a provoca haos în sistemul bancar rusesc printr-un val de atacuri cibernetice și prin „fabricarea” de știri pe rețele sociale despre presupuse falimente ale băncilor, conform europalibera.org.

Citeşte şi: ŞOC în tenisul mondial: Zeci de persoane arestate din cauza meciurilor trucate

FSB a anunțat într-un comunicat de presă că serverele de pe care ar fi urmat să se lanseze atacuri ar fi fost localizate în Olanda, fiind înregistrate de o firmă ucraineană de domenii pe net numită BlazingFast. Atacul ar fi urmat să înceapă la 5 decembrie, iar țintele lui ar fi urmat să fie mai multe bănci naționale și regionale din Rusia, a mai spus FSB. Comunicatul nu spune care anume servicii secrete străine ar fi fost implicate în presupusul complot.

Ofensiva cibernetică ar urma să înceapă peste trei zile şi prevede trimiterea masivă de SMS-uri și publicarea de mesaje în rețelele sociale despre o criză a sistemului financiar și de credit şi despre falimente și revocarea licențelor mai multor instituţii financiare importante din Rusia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.