Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spionii șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, i-au convins pe judecători: Ce au decis magistrații

kovesi

O semi-înfrângere pentru DIICOT în procesul cu cei doi spioni ai șefei DNA! Weiner Ron şi Geclowicz David, israelienii angajaţi de firma Black Cube pentru a strânge informaţii despre Laura Codruţa Kovesi, vor sta în total 20 de zile în arest preventiv după ce judecătorii i-au crezut și le-au admis marţi contestaţiile la decizia iniţială de arestare pentru 30 de zile.

Curtea de Apel Bucureşti a admis, marţi, contestaţiile făcute de cei doi israelieni la decizia iniţială a Tribunalului Bucureşti. Magistraţii de la Curte au rejudecat cauza şi au dispus ca durata arestului preventiv să fie redusă la 20 de zile, în loc de 30.

Citește și: Dai din picioare când stai jos sau înainte de somn? Vezi de ce boli suferi

" Desfiinţează în parte încheierea contestată şi, în fond, rejudecând: Reduce durata arestării preventive faţă de inculpaţii GECLOWICZ DAVID şi WEINER RON, de la o perioadă de 30 de zile, la 20 zile, respectiv începând cu data de 03.04.2016 până la data de 22.04.2016, inclusiv. ", se arată în decizia comunicată de instanţă.

Decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti este una definitivă şi nu va mai putea fi contestată de niciuna dintre părţi. Rămâne însă de văzut dacă la finalul celor 20 de zile de arest preventiv procurorii DIICOT vor cere prelungirea mandatelor sau vor propune alte măsuri preventive, scrie mediafax.ro.

Citește și: BĂTAIE groaznică între 5 femei în trafic: De la ce a pornit totul / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.