Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spital COVID fără medicamente - Fost ministru al Sănătăţii: 'Colegii din Spitalul Municipal sunt disperați'

Bucureștitv.net
medici ATI

Florian Bodog, fost ministrul al Sănătăţii, susţine că că pacienţii COVID de la spitalul din Oradea fac un apel disperat pentru a li se furniza medicamentele necesare, care vin numai prin repartiţia ministerului Sănătăţii.

"În cursul acestei după amieze am fost contactat de aparținătorii unor pacienți care sunt internaţi la Spitalul Municipal din Bihor, care m-au rugat să le fac rost de Tocilizumab care se aduce direct de firma producătoare și se repartizează pe repartiția Ministerului Sănătății, deci nu ai cum să faci rost de niciunde", a mai spus Florian Bodog, fost ministrul al Sănătăţii.

"M-am interesat şi am vorbit cu colegii din Spitalul Municipal care mi-au confirmat că sunt disperați. Spitalul este plin. Nu au nici Remdesivir, care este distribuit de Unifarm (n.r compania ministerului Sănătăţii) şi care nu mai răspunde la comenzi de o săptămână.

Oamenii sunt disperați pentru că nu sunt aceste medicamente. Este responsabilitatea directă a ministrului Sănătății și nu înțeleg de ce face orice altceva decât să se ocupe de pacienţi", a spus pentru Antena 3, Florian Bodog, fost ministrul al Sănătăţii, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.