Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalele COVID se golesc: La Iași, doar 19 paturi de ATI dintr-un total de 55 sunt ocupate, iar la Spitalul de Boli Infecţioase sunt 148 de paturi libere

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam pacient terapie intensiva spital medic

Aproape două-treimi din paturile de Terapie Intensivă din judeţul Iaşi destinate bolnavilor de COVID-19 sunt libere, cele mai multe fiind la Spitalul de Neurochirurgie, unde un singur pat este ocupat dintr-un total de 19, anunță news.ro.

În spitalele din judeţul Iaşi, din cele 55 de paturi de Terapie Intensivă destinate bolnavilor de COVID-19, sunt ocupate doar 19, în timp ce marţi sunt libere 36 de locuri.

Cele mai multe paturi disponibile sunt la Spitalul de Neurochirurgie, respectiv 18, aici fiind internat un singur pacient la Terapie Intensivă.

La Spitalul de Boli Infecţioase, din totalul de 9 paturi de Terapie Intensivă, cinci sunt ocupate.

În ceea ce priveşte spitalele suport COVID, în prezent sunt ocupate 145 de locuri, iar 375 sunt libere. Cele mai multe paturi neocupate sunt la Spitalul de Boli Infecţioase, respectiv 148. La Spitalul Municipal Paşcani sunt 77 de paturi libere, iar la Spitalul CFR există 69 de paturi libere pentru bolnavii COVID.

Până marţi, în judeţul Iaşi au fost confirmate 42.155 de cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore fiind depistate pozitiv 18 persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.