Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca, investiții de aproape 3,5 milioane de lei pentru aparatură și echipamente

boli infectioase Cluj

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca beneficiază de investiţii în valoare de aproape 3,5 milioane de lei, pentru aparatură şi echipamente.

"Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, va realiza noi investiţii, în valoare de peste 3.464.000 de lei. (...) Resursele financiare vor fi utilizate atât pentru amenajarea unui sistem de transport pneumatic, cât şi pentru achiziţionarea unor echipamente, printre care se numără două spirometre, un oftalmoscop, o sondă pentru impedansmetru, un sistem cu bon de ordine pentru gestionarea numărului de persoane, dar şi un ultracongelator", se arată într-un comunicat trimis, vineri, de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, banii vor fi utilizaţi şi pentru realizarea documentaţiilor necesare pentru pregătirea de noi investiţii.

"Pentru ca pacienţii să poată beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, dotarea cu aparatură de ultimă generaţie este extrem de importantă. Încurajăm şi susţinem spitalele clujene să ţină pasul cu evoluţia tehnologică şi să realizeze investiţiile necesare pentru îmbunătăţirea continuă a calităţii actului medical", declară, conform comunicatului, preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.