Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul Clinic de Urgență 'Marie Curie' solicită Primăriei Generale acordul pentru demolarea mai multor imobile

bucurestifm.ro
spitalul marie curie

Spitalul Clinic de Urgență „Marie Curie” din Capitală solicită Primăriei Generale acordul pentru demolarea mai multor imobile aflate în degradare, din curtea spitalului, pentru a crea spațiu construirii unui nou spital. Solicitarea va fi dezbătută în ședința CGMB, scrie Mediafax.

„Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, „Marie Curie” solicită aprobarea demolării bunurilor atelier tâmplărie, atelier mecanic, seră și magazia din cadrul acestui spital. Solicitarea se bazează pe faptul că în zona unde sunt edificate aceste bunuri imobile se dorește realizarea Centrului de Oncologie Pedriatică și Neurologie. (...) Aceste anexe tehnice nu sunt utilizate, unele fiind în stare avansată de degradare”, se arată în solicitarea celor de la „Marie Curie”, potrivit unui proiect de hotărâre care se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București din această săptămână.

Citește și: Cei doi muncitori care s-au electrocutat la Mina Pincosa, transferaţi în Belgia cu o aeronavă Spartan a Forțelor Aeriene Române

Pentru a putea fi demolate și casate aceste bunuri, consilierii generali trebuie să aprobe trecerea lor din domeniul public al Municipiului București în cel privat al Municipiului București.

„Construirea centrului de oncologie pediatrică și neurologie va contribui la creșterea numărului de pacienți care vor beneficia de tratamente medicale la cel mai înalt nivel, având în vedere că cele două secții vor beneficia de tratamente medicale de cea mai înaltă performanță”, se arată în expunerea de motive a proiectului CGMB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.