Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul de Copii din Cluj-Napoca a primit noi echipamente medicale, în valoare de 200.000 de lei

spital, cluj,

Spitalul de Copii din Cluj-Napoca beneficiază de o serie de noi echipamente medicale, în valoare de 200.000 de lei, achiziţionate de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj, din fonduri europene, potrivit Agerpres.

"Noi echipamente medicale pentru Spitalul de Copii. Consiliul Judeţean Cluj a recepţionat patru noi echipamente medicale, care au fost deja livrate Spitalului de Copii, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ judeţean. Este vorba despre un electroencefalograf computerizat portabil, o masă de resuscitare neonatală şi două sisteme pentru îmbăierea pacienţilor ce nu pot fi mobilizaţi. (...) Valoarea celor patru echipamente medicale este de cca. 200.000 de lei", se arată într-un comunicat transmis, marţi, de CJ Cluj.

Potrivit sursei citate, echipamentele medicale au fost achiziţionate în cadrul proiectului cu finanţare europeană câştigat de forul administrativ judeţean, care a vizat dotarea Unităţii de Primire a Urgenţelor din Spitalul de Copii, în contextul pandemiei COVID-19.

"Mă bucur că am reuşit să achiziţionăm toate dotările propuse prin intermediul acestei investiţii cu finanţare nerambursabilă. Practic, cele patru echipamente încheie seria dotărilor cumpărate prin proiect, care au scopul de a identifica şi trata problemele de sănătate ale micilor pacienţi şi de a sprijinii medicii spitalului nostru de copii în realizarea unui act medical de cea mai bună calitate", declară, conform comunicatului, preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.