Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu reduce programul de vizitare al bolnavilor

spitale

Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu reduce programul de vizitare al bolnavilor

Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu a anunţat că îşi va reduce, începând de duminică, programul de vizitare al pacienţilor, după ce s-a declarat stare de alertă epidemiologică pentru gripă, informează un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

"Intervalul de vizitare a pacienţilor internaţi în Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu va fi redus, începând de duminică, 4 februarie. Astfel, aparţinătorii vor putea efectua vizite timp de 3 zile pe săptămână, respectiv: marţi, joi şi duminică, între orele 13,00 - 16,00. Menţionăm că din cauza contextului epidemiologic actual, cauzat de înregistrarea la nivel naţional a unui număr mare de cazuri de gripă, durata vizitei va fi limitată la 15 minute/pacient pentru un singur aparţinător", se precizează în comunicatul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu.

Vizitatorii care prezintă semne de boală respiratorie acută nu vor avea acces deloc în secţiile Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu.

"Nu se permite accesul în secţii şi compartimente al vizitatorilor care prezintă orice fel de semne şi simptome de boală respiratorie acută", se arată în comunicatul unităţii medicale.

Potrivit sursei citate, "vizitarea pacienţilor cu infecţie COVID-19 sau gripă este interzisă".

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat, joi, că s-a luat decizia declarării stării de alertă epidemiologică în urma înregistrării, timp de trei săptămâni consecutiv, a unui număr mare de infecţii respiratorii (gripă clinică, IACRS şi pneumonii).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.