Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul din Huși a fost amendat, după ce un pacient s-a aruncat de la etajul 2

zuonline.ch
spital semn indicator

Spitalul din Huși a fost amendat de Direcția de Sănătate Publică din Vaslui  cu 30.000 de lei pentru că nu are protocoale privind consilierea psihologică a pacientului înainte de o intervenție chirurgicală. Amenda vine după ce un pacient s-a aruncat de la etajul 2, scrie Mediafax.

Amendă din partea DSP a primit și asistenta care trebuia să îl supravegheze pe bărbatul care s-a aruncat de la etajul 2.

Direcția de Sănătate Publică Vaslui a decis sancționarea Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian" Huși după ce luni un pacient care ieșise de oră dintr-o intervenție chirugicală s-a aruncat de la etajul al doilea.

Citește și: Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă pe toate drumurile naționale din județul Botoșani

„Am decis amendarea asistentei cu 2.000 de lei pentru nesupravegherea pacientului și a unității medicale cu 30.000 de lei pentru inexistența și implicit neaplicarea unui protocol privind consilierea psihologică a pacientului înainte de intervenția chirurgicală", a declarat directorul DSP Vaslui, Mihaela Vlada.

Potrivit sursei citate, Direcția de Sănătate Publică va verifica în perioada următoare spitalul din Huși va avea și va aplica protocolul lipsă.

Un bărbat de 57 de ani a murit luni după-amiază după ce a s-a aruncat de la etajul 2 al Spitalului din Huși. Bărbatul ieșise de o oră din operație. Acestuia i-a fost amputat un picior din coapsă. Conducerea spitalului nu își poate explica cum s-a întâmplat incidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.