Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul Gerota, în carantină, fiind vizați atât medicii, cât și pacienții - Raed Arafat: 'Ancheta epidemiologică continuă'

carantina

Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat miercuri vă Spitalul ”Dimitrie Gerota” din Capitală, unde a fost internat un bărbat de 60 de ani diagnosticat ulterior cu coronavirus, a intrat în carantină, fiind vizaţi atât medicii, cât şi pacienţii. El a precizat că ancheta epidemiologică continuă.

Arabia Saudită 'a înecat' piața mondială în țiței: Marii producători americani, nevoiți să abandoneze forajele

”Spitalul Gerota este de azi introdus în carantină, astfel încât pacienţii şi personalul rămân în carantină timp de 14 zile”, a afirmat secretarul de stat, conform news.ro.
El a precizat că au fost mulţi contacţi ai pacientului din spitalul respectiv, unii cu rezultate pozitive la testul pentru coronavirus, de aceea se impun aceste măsuri.
”Ancheta epidemiologică continuă pentru a identifica toate persoanele care au intrat în contact cu persoana respectivă”, a adăugat Arafat.
Cinci persoane au fost infectate cu coronavirus ca urmare a contactului cu bărbatul de 60 de ani, fost ofiţer MAI, care nu a declarat că a fost plecat în Israel, iniţial el fiind internat cu un alt diagnostic la Spitalul ”Dimitrie Gerota”. Odată cu agravarea stării de sănătate, bărbatul a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind pozitiv. Ca urmare a acesti situaţii, la Spitalul ”Dimitrie Gerota” a fost declanşată o anchetă epidemiologică.
În urma contactului cu bărbatul, marţi au fost diagnosticaţi cu COVID - 19 inclusiv fiul său, nora sa, care este însărcinată, şi nepotul de 3 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.