Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a depus două proiecte în PNRR pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale

fiercehealthcare.com
spital medici doctori internat

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Sfântu Gheorghe a depus, recent, două cereri de finanţare în cadrul PNRR pentru creşterea calităţii serviciilor medicale în Ambulatoriul de specialitate şi dezvoltarea infrastructurii spitaliceşti cu echipamente şi materiale destinate reducerii riscului de infecţii nosocomiale, a anunţat conducerea instituţiei.

Potrivit sursei citate, primul proiect, în valoare de peste 12,7 milioane de lei, va ajuta la extinderea posibilităţilor de diagnosticare şi tratament în ambulatoriu, precum şi la digitalizarea Radiologiei.

Conducerea spitalului a precizat că în Policlinică lucrează în prezent 83 de medici din 26 de specializări, iar anual sunt realizate circa 100.000 de consultaţii, potrivit Agerpres.

Al doilea proiect, în valoare de aproape 8,2 milioane de lei, va ajuta la dezvoltarea laboratorului de analize microbiologice.

"Cu ajutorul finanţării europene vom putea achiziţiona un sistem de decontaminare a aerului din încăperi, dar şi alte echipamente de ultimă generaţie necesare pentru reducerea riscului de infecţii intraspitaliceşti", arată reprezentanţii instituţiei într-o postare pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.