Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani este în criză de medici

Freepik.com
medic doctor siste medical

Este lipsă de medici la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani. Unitatea medicală este cea mai frecventată din judeţul Vrancea.

Conducerea spitalului speră ca dotările cu echipamente medicale moderne, făcute în ultima perioadă, să îi motiveze pe doctori să meargă acolo, potrivit romania-actualitati.ro.

Sunt zile în care urgențele de natură cardiologică sunt asigurate de medicii interniști aflați în gardă, asta, pentru că în secția de specialitate a Spitalului Județean de Urgență "Sfântul Pantelimon" Focșani au mai rămas doar doi specialiști. Constantin Mîndrilă, manager Spitalul Județean de Urgență "Sfântul Pantelimon" Focșani:

Constantin Mîndrilă: O mare nevoie de medici cardiologi. Am căutat și în centrele universitare și ne-am întrebat de ce nu sunt medici cardiologi și nu vin medici cardiologi în spitalele județene, că majoritatea spitalelor județene au o mare problemă de medici cardiologi. Înțeleg că medicii cardiologi preferă privatul, se duc în privat. Probabil că acolo dumnealor câștigă mai bine și încă nu se îndreaptă și spre sistemul public. Avem scos un post de medic oncolog, care ne dorim foarte mult să fie ocupat. Adresabilitatea este foarte mare la spital pe oncologie și pe hematologie.

Spitalul Județean de Urgență din Focșani asigură serviciile medicale pentru anumite specialități pentru întreg județul, fiind cea mai mare unitate medicală cu paturi din Vrancea.

La nivelul municipiului mai există și Spitalul Militar de Urgență, care în prezent și-a redus numărul de paturi ca urmare a unui amplu proiect de reabilitare și modernizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.