Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul Municipal din Ploiești va avea o secție nouă pentru bolnavii Covid 19

spitalmilitarsb.ro
terapie intensiva ATI

Spitalul Municipal din Ploiești va avea o secție nouă pentru bolnavii de Covid 19. Autoritățile județene au decis să aloce suma de un milion de lei pentru achiziționarea de echipamente medicale. La final, secția va avea 35 de paturi, potrivit Mediafax.

Autoritățile județene au decis să aloce suma de un milion de lei pentru dotarea cu echipamente medicale a unei secții pentru bolnavii de Covid. Aceasta va fi amenajată la Spitalul Municipal din Ploiești și va avea 35 de locuri.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Pas cu pas vor fi luate măsuri. Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown’

„Vom avea încă 35 de locuri pentru bolnavii COVID la Spitalul Municipal Ploiești. Consiliul Județean Prahova a aprobat astăzi alocarea sumei de 1 milion de lei în vederea amenajării unei secții COVID la Spitalul Municipal Ploiești. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea unor concentratoare de oxigen, stații de oxigen, amenajare spații pentru dezinfecție, containere speciale, redimensionare instalație electrică”, a anunțat, pe Facebook, Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova.

Achizițiile se vor face în perioada următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.