Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul Orăşenesc Bolintin-Vale, unitate suport pentru pacienţii cu COVID-19, a primit o sponsorizare de 20.000 de lei

Europa FM
doctor medic spital

Monitorizarea, tratamentul şi îngrijirea eficientă a pacienţilor internaţi la Spitalul Orăşenesc Bolintin-Vale, spital suport pentru pacienţii cu COVID-19 din judeţul Giurgiu, vor fi asigurate în următoarea perioadă şi cu echipamente medicale şi de protecţie achiziţionate în urma unei sponsorizări în sumă de 20.000 de lei din partea unei companii private.

"În contextul pandemiei de coronavirus, Spitalul Orăşenesc Bolintin-Vale a fost numit unitate suport pentru pacienţii cu COVID-19 şi se află în prima linie a luptei împotriva răspândirii noului coronavirus. În această situaţie OMV Petrom a dorit să fie alături de comunitatea din Bolintin-Vale şi a contribuit cu suma de 20 de mii de lei pentru achiziţia de echipamente medicale şi de protecţie, precum şi materiale sanitare speciale pentru Spitalul Orăşenesc Bolintin-Vale. Credem cu tărie că, în special, în perioadele de criză, trebuie să depunem eforturi comune atât cei din sectorul public cât şi cei din cel privat, pentru a depăşi aceste momente dificile, precum lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Suntem conştienţi de faptul că eroii acestor momente dificile sunt, în special, cei din sectorul de sănătate publică, iar OMV Petrom este alături de comunitatea din Bolintin-Vale. Suntem bucuroşi să sprijinim spitalul local pentru a asigura derularea în siguranţă a actului medical şi o îngrijire mai bună pentru toţi pacienţii", se arată într-un comunicat de presă semnat de directorul de producţie din cadrul OMV Petrom, Markus Doloszeski, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ministrul Justiției, reacție după decizia CSM: ‘La fel voi proceda și data viitoare’

Prin dotările ce vor fi achiziţionate în cadrul proiectului vor fi asigurate monitorizarea, tratamentul şi îngrijirea eficientă a pacienţilor internaţi în contextul pandemiei de coronavirus, precum şi recuperarea cu suport adecvat a pacienţilor cu forme uşoare, medii şi severe.

Având la dispoziţie echipamentele adecvate, echipa medicală va reuşi să acţioneze eficient pentru a preveni şi limita răspândirea virusului intens contagios la alţi pacienţi, la personalul din spital şi la nivel comunitar.

În prezent, în judeţul Giurgiu sunt 213 cazuri confirmate de COVID-19, 123 de cazuri au fost vindecate şi externate, în carantină instituţionalizată sunt 46 de persoane, iar în autoizolare la domiciliu sunt 773 de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.