Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul regional de la Iași - obiectivul ministrului Dezvoltării! Ion Ștefan: 'Investiție de 500 milioane de euro'

Mediafax
Spital Craiova

Ministrul desemnat pentru Dezvoltare Ion Ștefan a afirmat, la audierea, marți, în comisiile reunite ale Parlamentului, că primul spital regional care va fi construit, cel de la Iași, reprezintă o investiție de 500 milioane de euro.

„După semnarea contractului de finanțare de la spitalul regional Iași, un obiectiv de 500 de milioane de euro, prioritatea pentru următoarea perioadă este semnarea contractelor de finanțate pentru celelalte spitale regionale – Cluj și Craiova”, a declarat Ion Ștefan, marți la audierea în comisiile reunite pentru administrație publică, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: S-a lansat VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu la STIRIPESURSE.RO

Membrii comisiilor l-au întrebat pe Ion Ștefan care au fost realizările sale în perioada cât a fost ministru al Lucrărilor Publice în cadrul Guvernului condus de Ludovic Orban.

„Am aprobat subcontractarea proiectelor aflate pe lista de rezervă a Programului Operațional Regional. Obiectivul pentru perioada următoare este demararea procedurilor pentru evaluare și semnarea contractelor de finanțare. Valoarea totală a finanțărilor este de 2,4 miliarde de euro... Cea mai mare realizare este că am oprit sifonarea banilor publici. Toate lucrările din programul de dezvoltare regională au fost controlate”, a răspuns Ștefan.

Până la momentul transmiterii acestei știri, doar Virgil Popescu propus la portofoliul Economie a primit aviz favorabil în comisiile parlamentare de specialitate. De asemenea, Nicolae Ciucă, propus la Ministerul Apărării a fost avizat favorabil, luni, în comisiile reunite ale Legislativului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.