Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul Sanador reacționează, după ce Sorina Pintea a descins în unitatea din București: Ce a urmărit ministrul la unitatea medicală

MSF
Sorina Pintea

Reprezentanți ai Clinicii Sanador din Capitală au precizat, joi, în urma controlului inopinat efectuat de Sorina Pintea în unitatea medicală, că vizita ministrului a vizat Unitatea de Primiri Urgențe. Potrivit aceleiași surse, ministrul a venit însoțit de directorul DSP, potrivit mediafax.

Reprezentanți ai Spitalului Clinic Sanador din Capitală au declarat că ministrul Sorina Pintea a fost însoțit în cadrul vizitei de joi și de directorul DSP.

Citește și: Rareș Bogdan atacă dur Guvernul:’Mâncăm o șaorma, nu luăm autobuze turcești de tip cratiță’

„Spitalul Sanador, cel mai mare spital privat multidisciplinar din țară, a primit astăzi ( joi, n.r) vizita ministrului sănătății Sorina Pintea și a directorului DSP. Asa cum am anunțat în repetate rânduri, echipa noastră este deschisă oricând spre dialog cu instituțiile statului din domeniul medical”, informează reprezentanți ai spitalului privat.

Potrivit aceleiași surse, vizita ministrului Sănătății a vizat Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului. Sorina Pintea a vizitat și secția de Terapie Intensivă a unității spitalicești.

Citește și: Victor Ponta aruncă-n aer o viitoare alianță: Nu vom susține o asemenea formulă

„Ministrul Sorina Pintea a făcut un scurt tur al spitalului. Vizita ministrului a vizat Unitatea de primiri urgențe, cea mai complexa la ora actuală din spitalele private din România. De asemenea, ministrul a vizitat și secția de Terapie intensive”, potrivit reprezentanților Sanador.

Aceștia au concluzionat spunând că, în cadrul acestei vizite, au avut loc și discuții între ministrul Sănătății și o parte dintre medicii unității.

Citește și: PSD își joacă ultimele cărți- Ce se va construi în România

Precizările vin după ce Sorina Pintea a efectuat, joi, un control inopinat la clinica privată Sanador. Este primul control de acest gen pe care ministrul Sănătăţii îl efectuează în cadrul unei unităţi spitaliceşti private.

Sorina Pintea a efectuat de-a lungul timpului mai multe vizite inopinate în spitale publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.