Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spitalul Sfântul Sava – locul unde pacienții se simt părinți și bunici, nu doar niște numere de pat

spitalul sf. sava salon

Sfântul Sava este un spital unde pacienții nu se simt bolnavi. Se simt părinți și bunici. E locul în care trupul e tratat, iar sufletul mângâiat și e lăcașul unde ți se arată că Dumnezeu lucrează prin oameni.

Spitalul Sfântul Sava e nou. De trei ani este funcțional, dar are atâta experiență în punerea pe picioare la propriu a pacienților săi, cât alte centre de recuperare medicală strâng într-o viață.

Un fel de curse cu bolile care țintuiesc la pat oameni dragi se petrec la Sfântul Sava și, de cele mai multe ori, la linia de finish, ajung oamenii, nu disperarea. Ajung cei cărora nimeni nu le mai dădea vreo șansă și care redescoperă zâmbetul, mersul pe propriile picioare, lucrul cu ambele mâini.

content-image

La Spitalul Sfântul Sava se vindecă cu vorba bună, cu mâna maseurului, cu tehnica kinetoterapeutului și cu strategia medicului. Se vindecă cu mâncarea gustoasă și fără miros de spital. Se vindecă cu frumosul, cu hărnicia și curățenia strălucitoare.

Sfântul Sava este locul în care bunicii și părinții nu sunt doar niște numere de pat, ci oameni demni și respectați, așa cum au fost toată viața lor, unde suferințele și neputințele lor nu creează repulsie, ci empatie.

Spitalul Sfântul Sava are o echipă formată din 8 medici specialiști, 30 de kinetoterapeuți și fizioterapeuți, 30 de asistenți medicali și 48 de infirmiere, care deservesc 118 paturi autorizate, în saloane cu 2 sau 3 locuri. Echipa atât de mare face posibilă acordarea unei atenții deosebite fiecărui pacient în parte.

Cele peste 100 de echipamente pentru recuperare medicală și medicină de paliație sunt de ultimă generație, deosebit de eficiente în diagnoză și tratament. Spitalul Sfântul Sava deschide și o secție importantă de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) cu 18 paturi și monitoare de terapie intensivă. Nu mai departe de săptămâna trecută, spitalul a achiziționat și o ambulanță tip C, destinată intervențiilor medicale de urgență cu gradul cel mai ridicat, fiind dotată cu echipamente, materiale și medicamente de resuscitare și terapie intensivă.

Spitalul Sfântul Sava are saloane spațioase, cu standarde hoteliere, nicidecum ale unui spital obișnuit, dotate cu paturi speciale și aparatură medicală, după nevoile pacienților, cu grupuri sanitare proprii, accesibile persoanelor cu dificultăți locomotorii. Îngrijirea medicală este asigurată non-stop.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.