Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sporește confortul în locuința ta alegând piesele de mobilier potrivite

canapea

Atunci când spunem confort ne referim în mod generic la starea fizică de bine generată de o împrejurare, de un element de mobilier și nu numai. Cu toate acestea, confortul are mai multe valențe, putând fi definit prin libertatea de mișcare dintr-o încăpere, confort vizual, posibilități organizatorice eficiente și nu numai.

Așadar, în momentul în care amenajezi o încăpere trebuie să ai în vedere toate aceste aspecte și să cauți elemente de mobilier conforme nevoilor tale. Canapelele extensibile de la ExpoMob sunt un bun exemplu în acest sens, oferindu-ți confort pe toate planurile.

De ce să alegi o canapea extensibilă în detrimentul uneia simple?

Argumentele pro canapele extensibile sunt multe și pot viza deopotrivă confortul fizic și starea de relaxare pe care îl pot oferi, dar totodată se dovedesc a fi o piesă de mobilier foarte versatilă care bifează multiple roluri, ajutându-te să economisești spațiu, timp și bani.

Sunt multifuncționale

Canapeaua extensibilă este mai mult decât o simplă canapea, putând fi transformată cu ușurință în pat, zonă de depozitare sau chiar spațiu de lucru. Faptul că poate fi modelată după propriile nevoi este un avantaj de necombătut pentru că, în esență, ai mai multe produse într-unul singur, la un preț mai mult decât avantajos. Acest lucru te ajută totodată să salvezi spațiu important dintr-o încăpere, eliminând nevoia de a introduce alte elemente ale căror funcții se suprapun.

content-image

Înlocuiesc cu succes un pat

O canapea extensibilă poate fi poziționată chiar și în dormitoarele în care te lupți cu spațiul redus. Alegând modelul potrivit, nu vei mai avea nevoie de pat, salvând centimetri importanți din încăpere în fiecare zi. Fără să faci compromisuri privind calitatea somnului, dat fiind faptul că toate canapelele ExpoMob ating standarde de calitate excelente, te vei bucura de posibilitatea de a-ți comasa patul zi de zi într-un element mult mai compact, lucru care îți sporește confortul vizual, libertatea de mișcare și nu numai.

Sunt o alegere potrivită și din punct de vedere estetic

Canapelele extensibile sunt unele dintre piesele de mobilier care se adaptează foarte rapid trendurilor actuale, fiecare sezon având propriile modele care atrag. Asta înseamnă că te vei putea bucura de practicalitatea acestora în același timp ce obții și un element foarte plăcut vizual, care se încadrează perfect în orice încăpere îl amplasezi și oferă o notă fresh și la modă întregului decor.

Ce canapele sunt la modă în 2023?

Culoarea și formele abstracte sunt tot mai căutate în ultimul timp în materie de mobilier și mai ales în cazul canapelelor de orice fel. Pentru că vorbim de o piesă mare care atrage privirea, este important să urmezi linii cât mai interesante, unice chiar, în așa fel încât să fie considerată adaptată tendințelor anului.

Pe de altă parte, pentru că moda este în continuă schimbare, este greu să ai mereu un design interior care se pretează trendurilor și de aceea mai degrabă urmezi direcții generale, consacrate, de amenajare interioară. Canapeaua CORINNE, spre exemplu, este unul dintre modelele care rezistă cu brio în fața trecerii timpului, potrivindu-se perfect în orice tip de decor interior, clasic sau actual deopotrivă.

Cumpără canapeaua extensibilă preferată de la ExpoMob

ExpoMob este locul în care toate dorințele tale practice și estetice sunt satisfăcute într-un singur element, fiind nevoie doar să îl găsești din marea de opțiuni. Dacă ai făcut-o deja, mai rămâne doar să urmezi pașii indicați pentru a finaliza comanda în așa fel încât să ajungă la tine în cel mai scurt timp. Beneficiezi de transport oriunde în țară, fără taxe suplimentare în cazul comenzilor de 500 de lei, plus avantaje semnificative de preț. Găsești canapele extensibile accesibile pentru orice tip de buget și, în plus, ai posibilitatea de a opta pentru plata în rate în cazul în care ai pus ochii pe un model mai costisitor.

Fă alegeri inteligente din punct de vedere practic, estetic și financiar, cumpărând canapele extensibile de la ExpoMob!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.