Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sportivele de aur ale României s-au revoltat împotriva Guvernului: 'Le urăm vacanță plăcută politicienilor'

Cristian Nistor / Agerpres
canotaj

Campioana olimpică de la Tokyo, Simona Radiş, medaliată cu aur la dublu vâsle feminin şi la Munchen, le-a urat luni „vacanţă plăcută” oficialilor din Guvern care nu au venit să le întâmpine pe aeroport la întoarcerea din Germania, deşi delegaţia României a obţinut cea mai mare performanţă din istoria sa la Campionatele Europene.

  • „Le urăm vacanţă plăcută în continuare, să ne urmărească la televizor. Probabil că trebuie mai multe rezultate, iar dacă vom reuşi atunci sper că vor face un mic deranj şi vor veni aici alături de noi”, a spus Radiş.

De aceeaşi părere a fost şi colega sa de barcă, Ancuţa Bodnar, care a precizat că şi-ar fi dorit ca la festivitate să fie prezent şi un oficial din cadrul Ministerului Sportului.

Canotoarea Mădălina Bereş, medaliată cu aur şi bronz la Campionatele Europene de la Munchen, s-a arătat și ea nemulţumită de faptul că niciun reprezentant al Ministerului Sportului nu a fost prezent la sosirea delegaţiei pe Aeroportul Henri Coandă.

  • "Noi ne bucurăm că este presa aici şi că performanţele noastre ajung acolo unde trebuie, adică la familiile noastre şi la iubitorii sportului. Sper ca după Mondiale să ne aştepte şi pe noi oficialii din Guvern, aşa cum l-au aşteptat şi pe David Popovici", a spus Mădălina Bereş, medaliată cu aur la 8+1 feminin şi cu bronz la patru rame feminin.

Lotul de canotaj al României, format din 35 de sportivi, a fost primit, luni, la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă, de conducerea Federaţiei Române de Canotaj, rude, prieteni şi cunoscuţi, la întoarcerea de la Campionatele Europene de la Munchen (11-14 august), acolo unde canotorii români au cucerit cinci medalii de aur şi trei de bronz.

La festivitatea de primire nu a participat Eduard Novak şi nici vreun alt reprezentant al Ministerului Sportului.

România a încheiat Europenele desfăşurate între 11 şi 14 august la Munchen cu cinci medalii de aur şi trei de bronz, cel mai bun rezultat din istoria canotajului românesc la întrecerea continentală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.