Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sportivii români s-au calificat în trei finale la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Antalya

Facebook

Sportivii români s-au calificat în trei finale la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Antalya (Turcia), potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică, scrie AGERPRES.

Andrei Muntean s-a calificat în finala la paralele, cu cel mai mare punctaj al calificărilor la acest aparat, 14,650 puncte, fiind urmat de gimnaştii spanioli Thierno Diallo (14,550) şi Nicolau Mir (14,150).

La bară, Răzvan Marc şi Roland Modoianu au fost notaţi cu 12,700, respectiv 12,400, prinzând finala de duminică de pe locurile 6, respectiv 7. Spaniolul Nestor Abad a avut cea mai mare notă la acest aparat, 13,500.

Pentru Roland Modoianu este prima finală la o competiţie internaţională, în timp ce Răzvan Marc a revenit la o etapă de Cupă Mondială după operaţie.

În prima zi a calificărilor, vineri, Nicholas Ţarcă s-a clasat pe locul 9 la cal cu mânere cu 13,450 (prima rezervă în finală) şi pe 20 la sol (12,050). Modoianu a fost al 11-lea la inele (12,450), iar Răzvan Marc a încheiat pe 14 la cal cu mânere (12,950) şi pe 19 la sol (12,200).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.